Školní zpravodaj

Program Erasmus+ v roce 2024

Díky akreditaci programu Erasmus+, kterou naše škola získala v roce 2020, se také v letošním školním roce postupně 26 žáků naší školy napříč všemi obory vydá na svou pracovní stáž do zahraničí. Sedm žáků strojírenských oborů již vyrazilo na zkušenou do nedaleké Vídně a šest dívek uměleckých oborů do německého Chemnitz, kde stráví tři týdny.

V sobotu 11. 5. se do světa vydala další skupina našich studentů. Tentokrát šest žáků IT3 pozná krásy smaragdového Irska a na tři týdny si vyzkouší realitu pracovního prostředí ve svém oboru. Držíme jim pěsti, ať se jim daří a svou zkušenost s programem Erasmus+ si užijí na maximum

Projekt Erasmus+ nabízí jedinečnou příležitost, kdy si studenti na vlastní kůži mohou vyzkoušet práci v zahraničí, zlepšit si jazykovou vybavenost a hlavně se osamostatnit v cizí zemi. A to vše při minimální finanční zátěži.

Číslo akreditace: 2020-1-CZ01-KA120-VET-000094270

Číslo projektu: 2023-1-CZ01-KA121-VET-000115654

Navíc účastníci získávají celoevropsky uznatelný certifikát Europass mobility, čímž se bezpochybně zvyšuje jejich konkurenceschopnost na trhu práce. Všem držíme pěsti, ať se jim stáž vydaří a vrátí se spokojeni se spoustou nezapomenutelných zážitků.

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky