Školní zpravodaj

Naši atleti bodovali

Ve středu 19. 9. 2018 jsme se po několikaleté odmlce opět zúčastnili okresního kola ve Středoškolském atletickém poháru. Hned od rána nám přálo počasí a nadšení atletů slibovalo skvělé výkony. Družstvo SŠPU tvořilo 9 závodníků, přičemž maximální počet je 12 členů. Každý z nich může závodit ve dvou individuálních disciplínách a jedné štafetě. V jedné disciplíně pak mohlo mít družstvo tři zástupce a do výsledku družstva se započítával výsledek dvou nejlepších.

Naši atleti se neztratili. Bodově vyhráli v disciplínách 60 m, 1500 m a skoku dalekém. Pomyslný stupeň vítězů by v jednotlivcích získali:

  • Daniel Holuscha: 1. místo – 60 m, 2. místo – skok daleký
  • Andreas Piskoř: 1. místo – skok daleký
  • Sebastian Švančar: 3. místo – skok vysoký
  • Lukáš Vícha: 2. místo – 1500 m

Celkově jsme se umístili na krásném 3. místě, pouhých 95 bodů nás dělilo od stříbrné medaile. Do příštího roku je tak naše družstvo příslibem, protože jej tvořili pouze hoši 1. a 2. ročníku. Pokud se tedy mezi našimi studenty najde do dalšího ročníku nějaký šikovný koulař, případně skokan do výšky, můžeme pomýšlet i na stupeň nejvyšší.

Všem atletickým reprezentantům děkuji za předvedené výkony a vzornou reprezentaci školy.
Složení družstva: SV1A: Lukáš Vícha, Martin Bláha, Michal Sekanina, SV2A: Jan Vavrečka, Sebastian Švančar, SV2B: Daniel Holuscha, IT2: Andreas Piskoř, David Dumbrovský, Martin Dzida.
 
Mgr. Zuzana Holušová

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky