Školní zpravodaj

Žákovská liga 2017/2018

V uplynulém školním roce 2017/2018 jsme se počtvrté pokusili vybrat a ocenit tři „nejlepší“ žáky naší školy. Protože je těžké rozhodnout, kdo je vlastně nejlepší, vsadili jsme na všestrannost. Použili jsme stejná kritéria jako loni, kritéria byla známa již na začátku školního roku. Podle nich byli žáci hodnoceni z několika odlišných hledisek. Každý žák měl možnost získat body za docházku, prospěch, reprezentaci školy v soutěžích, práci pro třídu či pro školu. Vzali jsme v úvahu i mimoškolní aktivity žáků nebo zisk odborných certifikátů.

Hodnotné ceny pro vítěze věnovala firma BRANO GROUP a. s., která naši školu dlouhodobě podporuje. Vítězem se stal Filip Peterek, žák třídy IT4, který získal hodnotný mobilní telefon. Také Denis Kurka na druhém místě (třída IT2) a Petr Krautwurst na místě třetím (třída IT1) byli odměněni kvalitními mobilními telefony. Letos jsme vyhlásili i čtvrté a páté místo. Čtvrté místo získal Samuel Antoš (třída IT1) a páté místo získal Martin Pavlík (třída SV2), oba dostali hodnotnou cenu v podobě 64 GB USB disku za reprezentaci školy.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo v aule školy za účasti všech žáků, ceny předávali ředitel školy pan Doleží a paní Marcinková, zástupce firmy BRANO GROUP a. s. Vítězové byli kromě dárku odměněni také bouřlivým potleskem a všichni přítomní žáci získali novou motivaci pro svou další práci. Vše ale až po prázdninách, kdy s novým školním rokem zahájíme pátý ročník Žákovské ligy.

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Nejnovější články

Štítky