Školní zpravodaj

Strojka pomáhá Ukrajině

Rozhodli jsme se, že se i naše škola zapojí do pomoci Ukrajině.   Pokud byste tedy chtěli přispět, budeme moc rádi za jakýkoliv příspěvek! Pomoci můžete dvěma způsoby: 

1. Darováním zdravotnického materiálu – obvazy, obinadla, elastická obinadla, sterilní čtverce, cívkové náplasti, trojcípé šátky, termofólie/izotermické fólie, zaškrcovadla (min. šíře 6 cm), turnikety, dlahy typu SAM, nesterilní zdravotnické vyšetřovací rukavice (tento materiál bude součástí traumasetů, které zkompletuje a na Ukrajinu doveze Český červený kříž).

2. Zakoupením odznáčku s národním symbolem Ukrajiny. 

Zmíněný zdravotnický materiál můžete nosit už od pondělí (do kabinetu 202, učebny 208, příp. do auly v pátek), prodej odznáčku bude zahájen v úterý. 

Sbírka pro Ukrajinu bude probíhat celý tento týden a vyvrcholí happeningem v aule, jenž (stejně jako Maraton psaní dopisů pro Amnesty International) bude trvat po celý pátek 4. března (od 8:00 do 14:00). 

Vybrané peníze budou odeslány na sbírku SOS Ukrajina pořádanou organizací Člověk v tísni na sbírkový účet 0093209320/0300, zdravotnický materiál bude odvezen v pátečních odpoledních hodinách na oblastní pobočku Českého červeného kříže

Moc Vám děkujeme za Vaše příspěvky! Každá koruna a každý obvaz se počítá!

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky