Školní zpravodaj

Naši atleti jsou druzí v kraji!

Jak již víte, naši atleti se probojovali do krajského finále v atletice, které se konalo ve středu 16. října v Opavě. Ačkoli byl termín závodů až v polovině října, počasí se vydařilo a sluníčko svítilo na skvělé výkony atletů. Hned zkraje zazářil Daniel Holuscha osobákem ve sprintu na 60 m. Další hoši v družstvu ho začali napodobovat a zlepšovali své výkony oproti okresnímu kolu.

Skvělá trojice koulařů zářila a Ondra Vláčil dokonce přehodil patnáctimetrovou hranici. V průběžných výsledcích jsme bojovali s Třincem o 1. místo. Bohužel naší slabinou se ukázala výška. Vojta Radoš si sice vylepšil svůj výkon, ale druhému z borců se tolik nedařilo a zaostal za svým výkonem v okresu. To ale neubralo ostatním na bojovnosti a dál podávali výkony na hranici osobáků.

Do závěrečné štafety na 4 x 200 m jsme nastupovali z 2. místa. Startovní výstřel ovšem naše borce vystřelil na čelní pozici a tak to zůstalo i v cíli. Bohužel ani vítězství ve štafetě nestačilo na celkové vítězství a my obsadili skvělé druhé místo v kraji pouhých 300 bodů za atlety z Třince. Ještě chvíli trvala naděje na zisk divoké karty a postup na republiku, ale po prozkoumání výsledků z ostatních krajů i tato šance padla.

Nevadí, kluci ze sebe vydali všechno a právem jim patří obrovský dík za předvedené výkony a vzornou reprezentaci školy.

Složení družstva: IT1 – Matěj Jaroš, IT3 – Andreas Piskoř, Martin Dzida, David Dumbrovský, SV1A Ondřej Vláčil, SV1B – Vojtěch Radoš, SV2A – Lukáš Vícha, Martin Bláha, SV3A – Jan Vavrečka, SV3B – Daniel Holuscha, SV4B – Lukáš Kupka.

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Nejnovější články

Štítky