Školní zpravodaj

Florbalisté ovládli skupinu

Rok se s rokem sešel a opět nastala doba florbalových turnajů. Letos to bylo trochu složitější, protože kromě nás nechtěl nikdo turnaj uspořádat. Nakonec vše dobře dopadlo a zbylé turnaje skupin se odehrají v příštím týdnu. Jak už nadpis napovídá, v naší skupině jsme byli nejlepší a postoupili do finále.

Ale popořádku. V prvním zápase s Vítkovem se hoši rozehráli a zápas chvílemi připomínal střelnici, protože jsme vyhráli 21 : 3. Zkouška různých střeleckých kombinací nám pak pomohla v utkání s "Kolofíkem". Začátek se nám vydařil, ale pak soupeř srovnal na 2 : 2. Nakonec v závěru hoši zvýšili obrátky a těsně zvítězili 4 : 3.

Poslední zápas se "Stavebkou" se nesl v našem lehkém útlumu. Naštěstí brankář Daniel Hanuš z SV4B opět kouzlil a zaskvěl se skvělými zákroky, které přiváděly soupeře k šílenství. Konec zápasu už pak patřil nám a výhra 5 : 2 nás posunula do čela skupiny. Oproti loňsku jsme postoupili do finále, které se bude hrát na začátku března a v něm se rozhodne, zda se nám podaří postoupit do kraje nebo ne.

Všem hráčům děkuji za předvedené výkony a držím palce do dalších bojů.

Sestava: SV4B: Daniel Hanuš, Jakub Tůma, David Engliš, SV4A: Patrik Pavlíček, SV3A: Jan Vavrečka, SV3B: Jakub Komárek, Tomáš Kurka, IT3: Daniel Peterek, SV2A: Dominik Bada, SV2B: Petr Oczka, SV1A: Radovan Kufa.

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky