Školní zpravodaj

A je po lyžáku...

Tak jsme se minulý týden vydali na lyžák, plni elánu, nadšení a chuti si zajezdit ve zdravém prostředí. Hned po příjezdu na Ovčárnu nás přivítalo opravdu "hnusné" počasí - déšť, vítr a sem tam i sněhové vločky. I přes tyto nevlídné podmínky jsme po ubytování vyrazili na svah k rozřazení do družstev a začátečníci snowboardisté k prvním krůčkům na prkně. Po hodině venku jsme však všichni byli úplně mokří a následoval ústup do chaty, kde bylo každé místečko využito k sušení věcí.

Bohužel se večer ukázalo, že s námi přicestoval i PACIENT "0", který nám nezištně předal bacily chřipky a hned v neděli odcestoval zpět domů. Bacily si pak začaly vybírat slabší kousky. Někteří odolali, jiní ne.

Letošní lyžák nám co do počasí ukázal spíše svoji horší tvář. Podklad pro lyžování byl ale skvělý a myslím, že si na něj nikdo nemůže stěžovat. Všichni usilovně pracovali na zdokonalování svých dovedností pod vedením zkušených instruktorů z řad učitelů. I výcvik na snowbladech se setkal s nadšením a určitě s ním budeme i nadále pokračovat. V pátek dopoledne jsme ještě pokořili výšlapem Praděd. Podmínky byly velice náročné, každý z účastníků si udělal obrázek, jaká sibérie může na horách panovat. Pak už následoval odjezd a v Opavě předání žáků do láskyplné náruče zákonných zástupců.

Horám, sněhu, větru a bacilům NAZDAR.........ZDAR!!!

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky