Školní zpravodaj

Předávání cambridgeských certifikátů

V každém školním roce si naši žáci mohou vybrat ze dvou termínů, kdy se pokusí složit jeden z jazykových certifikátů, cambridgeské jazykové zkoušky na úrovni B2 – FCE a C1 – CAE, které jsou na naší škole organizovány ve spolupráci s jazykovou školou Hello. Ti, kteří se přihlásili na termín 3. 6. 2023, byli během náročného zkouškového dne prověřeni ze všech jazykových dovedností – čtení, psaní, poslechu, Use of English a konverzace v angličtině.

Už si pomalu zvykáme na konstatování, že všichni kandidáti naší školy, kterých bylo tentokrát 18, byli úspěšní a ve čtvrtek 14. 9. v naší krásné aule obdrželi doživotně platný a mezinárodně uznávaný cambridgeský certifikát. GRATULUJEME!

Dále připomínáme termín pretestů, na které jste se přihlásili v hojném počtu u svých vyučujících, příští čtvrtek 21. 9. 2023 od 13 hodin v prostorách naší školy. Konkrétní seznam s učebnami najdete v pondělí na vstupních dveřích školy. 

Naše spolupráce s jazykovou školou Hello pokračuje nadále a hned po konání pretestů budou zveřejněny všechny potřebné informace k prosincovému konání ostrých zkoušek.

S případnými dotazy se neváhejte obrátit na své vyučující anglického jazyka, či přímo v kabinetu 119.

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky