Školní zpravodaj

On-line den otevřených dveří pro zájemce o technické obory

Ve čtvrtek 14. ledna 2021 proběhl na naší škole on-line den otevřených dveří pro zájemce z řad uchazečů o studium technických oborů. Uchazeči si mohli na našich www stránkách prohlédnout video o výuce v odborných učebnách, stáhnout prezentaci o škole, přečíst podrobné informace o studijních oborech, otevřít si soubor „informační rozcestník“ s podrobnými informacemi a odkazy na různé další užitečné informace.

 

Pomocí odkazů na našich www stránkách se uchazeči mohli připojit ke schůzce s vedením školy, dvěma týmy strojařů, dvěma týmy informatiků, s týmem učitelů všeobecněvzdělávacích předmětů a týmem učitelů uměleckoprůmyslových oborů. Schůzky probíhaly od 14:30 do 17:30 hod. a uchazeči se dozvěděli spoustu zajímavých informací o studiu na škole. Spojení bylo založeno na platformě Microsoft Teams, kterou naše škola běžně používá pro potřeby on-line výuky.

Akce byla propagována na základních školách opavského regionu, některé firmy programu „Naše škola“ sdílely odkaz na svých intranetech nebo na firemním facebookovém profilu, reklamu jsme uveřejnili také v lednovém časopise Hláska a v novinách Region Opavsko ( Inzerce ve formátu PDF ).

Den otevřených dveří byl úspěšný!

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky