Školní zpravodaj

Významné umístění v mezinárodní soutěži Model young package 2019

Student 4. ročníku uměleckého oboru grafický design Jamie Hrabců se umístil v TOP 50 nejlepších pracích v prestižní soutěži mladých designérů Model Young Package. Letošní ročník soutěže vyzval designéry k zamyšlení se nad propojením obalu, funkce, ekologie a zážitku z rozbalování. Úkolem bylo vytvořit obal, který ve vás probudí zvědavost a samotné otevírání vás bavilo.

Téma naši studenti zpracovávali v rámci své oborové klauzurní práce. Vybrané objekty pak byly zaslány do soutěže. Umístění Jamieho v TOP 50 oceněných pracích znamenalo pozvání autora a jeho pedagoga na předávací ceremoniál, který se konal v Praze v Centru architektury a městského plánování CAMP.

Účast na předávání cen byl zážitek sám o sobě. Prostředí Centra pro architekturu nás okouzlilo svým spojením modernistické kostky z konce šedesátých let, jejíž autorem je významný český architekt Karel Prager, s minimalistickými prvky současného moderního interiéru. Samotný ceremoniál byl nápaditý svou velkoformátovou projekcí a moderátorka akce Simona Babčáková opravdu originálně a vtipně provedla celým večerem.

I když se návrh našeho studenta nakonec nedostal mezi ty vyvolené nejlepší obaly, i tak dosáhl skvělého umístění, k němuž mu gratulujeme!

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Nejnovější články

Štítky