Školní zpravodaj

Úspěch naší studentky v celostátní soutěži Design správné hračky

Naše škola se pyšní velkým úspěchem v prestižní celostátní soutěži Design správné hračky, pořádané Sdružením pro hračku a hru z.s. Barbora Bjalková, absolventka oboru Tvorba hraček a herních předmětů, získala vynikající třetí místo za svůj projekt Logopedická pomůcka, který byl součástí její maturitní práce. Slavnostní předávání cen se konalo 30. listopadu 2023 v Uměleckoprůmyslovém muzeu v Praze, kde Barbora reprezentovala naši školu a osobně převzala ocenění za své úspěšné dílo.


Tato soutěž, zaměřená na mladé designéry hraček z celé republiky, se konala v rámci festivalu For kids 2023 v Praze. Soutěž nabídla platformu pro prezentaci inovativních a kreativních nápadů v oblasti designu hraček a naše škola na ní představila práce hned pěti talentovaných studentek: Evy Jahnové, Barbory Bjalkové, Marie Bernardové, Kateřiny Zmydlochové a Lucie Noskové.

Odborná porota, složená ze zástupců Sdružení pro hračku a hru z.s., firem a středních uměleckých škol specializujících se na design hraček, ocenila kvalitu a originalitu předložených prací.

Blahopřejeme Barboře k získanému ocenění a děkujeme všem za vzornou reprezentaci uměleckých oborů naší školy!

Bližší informace naleznete zde: https://sdruzenihracky.cz/soutez-design-spravne-hracky-3-misto-barbora-bjalkova/

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky