Školní zpravodaj

Návštěva polygonu TATRA TRUCKS a.s., Kopřivnice v rámci projektu „Tatra do škol“

Dne 10. května 2024 se žáci naší školy ze třídy U3 oboru Grafický design zúčastnili události předávání vozidla TATRA PHOENIX společnosti TATRA TRUCKS a.s. Střední škole a VOŠ v Kopřivnici, společně s ředitelem školy Ing. Vítězslavem Doležím a paní učitelkou Mgr. Lenkou Kašpárkovou, Ph.D.
Žáci pod vedením učitelek odborných předmětů Mgr. Lenky Kašpárkové, Ph.D. a MgA. Lenky Szwedové připravovali grafické řešení kabiny a autoplachty tohoto nákladního vozidla pro kolegy ze střední školy v Kopřivnici.

Žáci na úkolu pracovali několik týdnů a své hotové návrhy pak prezentovali zástupcům kopřivnické školy. Ti si z dvanácti velmi zdařilých variant vybrali jeden, který autorka detailně doladila a připravila ho k realizaci. Autorkou vítězného návrhu je slečna Nela Pasrbková.

Spolupráce mezi našimi středními školami se velice osvědčila, žáci pracovali na reálném projektu, který měl veliký úspěch. Jsme rádi, že nás kolegové z Kopřivnice oslovili a naši žáci se mohli na tomto zajímavém projektu podílet.

Ještě jednou bych rád poděkoval všem žákům, kteří na projektu pracovali, a našim dvěma učitelkám, Lence Kašpárkové a Lence Szwedové, za vedení této úspěšné akce.

Ředitel školy Vítězslav Doleží

 

Ohlasy v médiích

 

Předchozí článek |  Zpět na přehled  | Další článek

Související články

Nejnovější články

Štítky